28.02.11

Fodrade hästarna vid middagstid idag, sen blev det staden och fika. Så sjukt gott. Kändes verkligen att jag förtjänade det efter de fyrtio minutrarna som jag fick stå ute och vänta på att hästarna hade ätit upp.
Resterande kvällen spenderas här, i en soffa med en lurvig benersenner och apelsinjuice. Så sjukt underbart.

Imorgon ska jag verkligen försöka att inte vara som en död fisk på morgonen. Av någon anledning blir jag sjukt mycket tröttare av att vara utomhus. Det är inte bra, uh.

Saknar min älskade, kommer inte att träffa honom på sjukt länge, men då får jag mer tid för annat. Som att åka och fota och vara ful, och ÄTA <3


En saga för god för att vara sann

Sitter i sängen och sticker snart iväg till praktiken. Regnar/snöar eller något liknande ute, ser bara att det faller något. Förhoppningsvis regn, så all äckelsnö försvinner.
Gick upp vid åtta idag, vilket är ganska otroligt med tanke på att jag varit så jävla trött den senaste veckan.

ÅHÅÅÅ dem spelar The Cure på radion <333 MAJ LAJF.

Ehh. Om det slutar regna får jag försöka att ta mig ut en sväng med spraits-hesten. Om inte annat får jag väl träna i ridhuset, blöp, det är så tråkigt. Men what to do när allt som kallas mark består av is.

Suttit och uppdaterat min tumblr under tiden jag varit vaken. Hoho, det är faktiskt ganska fint. Ska fortsätta så fort jag får tillfälle för det. Dock blir det stallsysslor först, kroppsarbete <3


-Ge mig bara ett underbart utseende och sommar så blir jag glad.
Bilderna har jag hittat här & här.

Jag tänkte aldrig längre än ett ögonblick i sänder.

Sitter hemma hos Ellen och är hund/kattvakt medans hon är borta. Sitter och myser med varmt te och en gosig kattunge i knät. Samtidigt som jag sitter inloggad på stallet.se och facebook.
Jag har i alla fall varit så duktig så jag har skaffat mig tumblr och laddat upp lite bilder där, dock orkar jag inte släpa på hårddisken nu, så mer bilder kommer väl sen... eller något.

Var hos min psykolog idag. Eftersom jag avbokat tider tre veckor i rad nu hotade hon med att säga upp min samtalskontakt, eftersom jag - enligt henne inte var tillräckligt motiverad.
Jag bara.. WTF. Har varit sjuk.
Kul liv.. Verkligen.

Imorgon blir det stallet hela dagen, oavsett hur kallt det är. Får väl passa på att fotografera sålänge det är sol och fint väder.
Vill bara att det ska bli vår nu, känns så jävla onödigt med all kyla och all snö som ligger på marken. Blöp.

Hel massa text. Jag kan bjuda på lite söta bilder då.


-
Du tog mitt hjärta med dig den natten.Imorgon är det nästan ett år sedan.
Ett år sedan jag träffade min älskade för första gången och gick på en lokalspelning. Då han följde med mig hem, den natten förlorade jag mitt hjärta till honom. Det var nog det finaste jag kunde göra, faktiskt.
För vad är inte finare än att fira att man känt varandra i ett år, genom att återuppleva den kvällen på nytt.


17.02.11


Bilderna är länkar till ursprungssidan.Ligger i sängen och kollar runt på bilder, samtidigt som jag är inloggad på stallet.se. Så sjukt trött och saknar inspiration.
Vill bara göra, göra, göra. Men det går bara inte. Har verkligen inte inspirationen till att göra något speciellt märkvärdigt. Mer än att fota precis sådana bilder som jag redan fotat ett antal gånger.
Kul chey... verkligen.

Vill verkligen ha vår och sommar. Att kunna vara utomhus utan att dö av köldskador och kunna fotografera på festivaler. Åååh.
Imorgon åker jag och min älskade hem till mig och spenderar sista dagarna på lovet med att gå på lokalspelning och bara chilla.
Är förvånad över mig själv att jag orkat uppdatera såpass mycket idag.
Lär bli mindre framöver, som vanligt.
Typiskt mig.

Det låter som en kliché

Jag vill ha vår och fina blommor överallt. För att trösta min själv sitter jag och äter kladdkaka och lyssnar på Lasse Lindh.Allt jag ville göra när jag var tretton år, var att sjunga längst fram i ett band.


Om vi alla staplar alla saker som vi har

Känner mig sådär lagom tråkig.
Hänger på EC och skriver i forumen samtidigt som jag lyssnar på Hästpojken och småkollar saker på stallet.se.
Värt liv.. Verkligen.

Fick ordning på mina p-piller tillslut också. När jag nästan hade slutat att hoppas. Ringa samtal hit, samtal dit och hålla på så utan att komma nånvart. Få recept på piller som är slut i hela Sverige, gå, gå, gå till alla möjliga olika ställen bara för att, akut få ett annat, tillfälligt..
Så. Nu har jag mina tillfälliga piller i alla fall. Får väl klara mig på dem tills jag kan hämta ut dem jag egentligen ska ha. För känns inte helt säkert att bara byta sådär. Uhh.
Men får väl hoppas att det inte är farligt.


Allt som är och borde vara
Vill ha... Verkligen.
Bilderna är härifrån

Alla Hjärtans Dag

 


Snöstorm och internetmissbruk

Suttit vid datorn sedan jag vaknade, med undantag för när jag åt. Suttit inloggad på stallet.se och varit allmänt osocial.
Ikväll kommer min älskade hit i alla fall. Med en >såhäääääääär< stor kladdkaka till mig. Enbart för att jag varit sugen på det i några dagar nu, men inte kunnat ta mig ur huset p.g.a att jag är så sjuk..

Imorgon bär det i alla fall väg på kurs igen. Senast var ju i somras, så imorgon blir det fotodag, så fort jag får upp min morgontrötta pojkvän från sängen, vilket inte är allt för lätt en lördagsmorgon i alla fall.

Bjuder på en av alla kursbilder från förra året.

Förlåt

Kunde jag visa hur mycket jag älskar dig, så skulle jag göra det nu.Förlåt.

Vem är jag?

Alltså den frågan är ju bara hemsk. Alltså, nej. Tänker inte svara.
Men okej då.

Jag är...
Lättpåverkad och ångestfull, men bara när jag har en dålig dag. Annars är jag världens flummigaste person med en humor som är världssämst. Impulsiv och kreativ, går inte det ganska hand i hand? Jag vet inte, men så är det i alla fall i mitt liv. Hästnörd det kommer jag inte ifrån, skoltrött och kort. Ganska tjock och har en spetsig näsa superliten mun och tråkiga ögon.
Har ett behov av att vara ombytlig och senaste tiden även ganska slösig med pengar när det gäller att köpa kläder eller annat fint.
Svag för kärlek och för låttexter som berör. Storstadsmänniska och är fast i skogen hos mamma vilket gör mig ångestfull.
Gått hos olika psykologer sedan jag var åtta och gjort ett antal utredningar utan resultat - mer än att jag är jättedeprimerad och självmordsbenägen typ?
Förkärlek till te, citat och sommarkvällar.
Känner mig inte vuxen och har därför varken övningskört eller skaffat mig ett eget bankkort. Jag är rädd för att ta ansvar och bli vuxen och vara tvungen att göra saker ensam.
Älskar att köpa cd-skivor bara för att det är fint att ha. Har ett superstort rum som mer är ett vardagsrum än sovrum.
Har en vision om att jag ska utbilda mig till psykolog och förstå mig själv för att sedan ha någon sorts rehabiliteringsgård ute i skogen fast nära staden ändå.
Utan mina katter & pojkvän hade jag varit så jävla ensam.

Slutet på min livshistora kort och fint. Ingen förstår typ.

Ska också försöka att döda en sådan här lista då.

Dag 01Vem är jag?
Dag 02 – Min första kärlek.
Dag 03Mina föräldrar.
Dag 04Mina syskon.
Dag 05 Dålig vana.
Dag 06 – Detta åt jag idag.
Dag 07Min bästa vän.
Dag 08Mitt största intresse.
Dag 09Min släkt.
Dag 10Mina rädslor.
Dag 11Något som får mig att börja gråta.
Dag 12 - Min skola.
Dag 13Mina framtidsplaner.
Dag 14Något jag saknar.
Dag 15 - I min väska
Dag 16 - Något som får mig att le.
Dag 17 - Min favorit plats
Dag 18 - Min mobiltelefon

Mer orkar jag faktiskt inte.

God Morgon.

Sitter och är världens mest slitna människa just nu.
Halvt utkletat smink, trassligt hår och dösugen på allt vad flötmat och cola heter. Som tur är så har jag det hemma så jag kan rädda mig själv undan en säker död.
Nåväl.
Hade en så jävla fet dag igår. Helt grym var den, seriöst.
Inte orkat redigera alla de ca 300 bilderna men... Vem gör det egentligen?

Ska i alla fall åka hem från min älskade senare idag. Jobbigt och extremt tråkigt. Men vad ska man göra. Det är lika bra att jag tillfrisknar lite till hemma innan jag begär mig till skolan. För just nu kan jag varken andas i den högra eller vänstra näsborren. Uhh.

Nu ska jag sitta och vara aktiv på mina stall samtidigt som jag flötar i mig ett glas cola. omnomnom.

Juste, ni får ett smakprov hur AWESOME min dag var igår.


RSS 2.0