Jag har väntat på ett regn...

Idag har det regnat hela dagen. Från frukosten till kvällen, nästan utan uppehåll. Hade Svenska B fram till lunch och Svenska A till klockan 16.
Fick reda på att jag har fått två nya grannar, på var sin sida om mitt rum. En visste jag, eftersom det var Dino, min klasskompis, men den andra grannen hade jag ingen aning om. Det var en urmysig skåning med septum. Så nu har jag en septumgranne, hur underbart?!

Imorgon ska jag ha Hästskötare på schemat fram till lunch och sedan skulle vi göra någon "icke schemalagd aktivitet" som gick ut på att promenera i Färgelanda.
Får se hur roligt det blir, ehe.

Föreläsning - Hållbar Häst

På kvällen drog Martina, Dino och jag med skolans minibuss till en föreläsning om hur man får en Hållbar Häst.
Otroligt intressant, många som kom och jag lärde mig faktiskt något nytt.Fick även introducerat ett nytt foder som inte finns så etablerat i Sverige, men som kommer mer och mer. Ett underbart fullfoder, som innehåller grovfoder och alla vitaminer och mineraler som hästen behöver.
Det bästa var att det var billigt!

Gårdagens Festplanering

Hela gänget klippte och "pyntade" fiskar. Helt otroligt roligt var det, precis som alltid när man är kreativ.
Våran snälla lärare fotograferade bilderna (:
Sen greppade jag kameran och vi gick ut i skogen för att leta efter grenar att göra "fiskespön" av.


Hästeftermiddag

Känner mig sådär halvsnygg på kvällen. Har beställt all kurslitteratur som jag behöver det här året för att kunna läsa upp mina betyg och läsa vidare sen.
Känns bra faktiskt, dock kändes det mindre bra att bara se tusen spänn, POFF!
Var i stallet med Martina, Hedvig och Dino hela eftermiddagen idag, klappade på ridskolehästar och kollade in ponnylektionerna och bokade in oss på en "prova på lektion" på fredag direkt efter lunchen i skolan.
Mest för MIN skull, för att jag är så äckligt nervös över hela den här ridskolegrejen, och för att jag vill att någon ska bedöma min ridning och säga vad jag behöver träna mer på.
Imorgon ska vi ta en promenad till granngården och Hedvig skulle tydligen kolla nya handskar, och Dino skulle kolla ridskor.
Själv ska jag inte kolla eller köpa något alls, men kan inte undgå att följa med och pilla på lite nya hästsaker ändå.
Resterande kvällen tills jag somnar blir också hästrelaterat. Plugg, plugg.
Så jag säger godnatt nu.

Raindrops over the sky

En dag som denna passar det bra att starta BD och sjunga med till Cruel Town det första man gör på morgonen, innan man fixar sig, klär på sig och sätter sig här.
Om fem minuter serveras frukosten i matsalen, hade tänkt att sitta här tills dess, för har inte bråttom alls. Mestadels för att jag vill lyssna lite till på BD innan jag går, och för att dagen får mig lite ledsen.
Regn gör mig alltid lite ledsen.
Sitter i alla fall färdigfixad och behöver bara slänga på mig skorna, och gå till frukosten. Har man tur som inte ens behöver gå ut för att komma dit, eller?
Är lycklig, hoho.

Nu drar jag!
I been standing on the shoreline!

HÅR Å SÅNTOkej, insåg precis att jag har äckeltjockt hår ):
Kolla bara ):
Och det är ingen lös fläta, det är en jättefast ))):
FML, fattar varför jag svettas sönder i min hårbotten...

VÄX HÅR, VÄX!
Så att jag kan skaffa mina dreads snart, så att jag slipper ha äckelkorta ):

Mitt rum [BILDER]

Såhär ser det så för tillfället ut i min nyinflyttade internat-boende-lägenhet.
Vill säga så för att det inte är ett rum, utan faktiskt är med toalett och dusch också.

Har också införskaffat mig en egen tekokare<3 så att jag slipper springa upp och ner i köket för att hämta tevatten, how good?
Och syns inte på bild, men har med mig min gitarr(såg att det visst syntes, hehe.), asmånga chill skor, hittade en väggspegel i rummet precis och köpte en cola(den på bilden) på ICA som ligger 150m från mitt rum typ.
Tur att det finns gym här, skulle bli så tjock annars, hehe.

NYINFLYTTAD

Nu har jag precis flyttat in i mitt rum på internatet. Det blev sjukt fint och mysigt när jag fixade till det lite, bytte gardiner och satte in alla mina saker. Det var en hel del (:

Imorgon blir det första skoldagen, är äckligt nervös, det känns i magen och benen skakar. Men utåt visar jag ingenting, chilldill :3
Kommer sakna att inte vara hemma, jag tror det i alla fall.

Nu ska jag nörda stallet.se på deras(NU MITT OCKSÅ) underbara trådlösa bredband<3
Fatta att jag saknat att ha ett internet som går snabbt :'D

RSS 2.0