Jag vänder uppochner på hela min världImorgon ska jag till Göteborg med Ängelsyster. Kommer bli lika underbart som alltid, och vi ska fota massor och ha världens finaste änglapicknik och dricka massor utav saft och ha det bäst.
Målat mina naglar fint röda och blodröda.
Var med min fina Kaospojke idag och fick VG+ på naturkunskapsprovet, det sista och hoppas på ett VG- i slutbetyg eftersom jag hållt en hög G-nivå på alla andra prov och antecknat och varit på lektionerna. Hade varit det bästa, om jag kunde överträffa mig själv så mycket att få både VG i Samhällskunskap och Naturkunskap som är mina sämsta ämnen, efter matten då.

Hoppas att jag somnar gott inatt, har haft svårt att somna så sjukt länge nu så hade bara varit fint med några extra timmars sömn, bara inatt, snälla?

Imorgon ska jag skicka iväg brev till Lisa och Alexz, ska bara köpa två frimärken innan vi åker till Göteborg. Kanske kommer igång med brevskrivandet igen. Man kan hoppas.


It's oh so quiet...Ska fördriva kvällen med te och läxor. Är en sjukt fin kväll, alldeles för varmt och sådär, men det funkar. Imorgon blir det skolan. Sen staden och träffa min fina pojke, som vanligt på måndagar. Måndagar är nog bästa dagen på veckan, den dagen då jag orkar mest. Rätt knepigt egentligen.
Kent-kväll ikväll, varvat med min fina pojkes spellista. Underbara ensamma söndagskväll.

RSS 2.0